دانلود آزمون کلمه و رنگ استروپ گلدن 1987 با تفسیر و نحوه اجرا

بهترین فایل قابل دانلود و دریافت با موضوع دانلود آزمون کلمه و رنگ استروپ گلدن 1987 با تفسیر و نحوه اجراقابل مشاهده می باشد
دانلود آزمون کلمه و رنگ استروپ گلدن 1987 با تفسیر و نحوه اجرا|42081869|yjd|آزمون کلمه و رنگ استروپ,دانلود آزمون کلمه و رنگ استروپ,تفسیر آزمون کلمه و رنگ استروپ,نحوه اجرا آزمون کلمه و رنگ استروپ,آزمون کلمه و رنگ استروپ (گلدن ، 1987)


مشخصات فایل
تعداد صفحات4حجم1746/752 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdocx
توضیحات کامل
شرح و تفسیر آزمون کلمه و رنگ استروپ

آزمون کلمه و رنگ استروپ (گلدن ، 1987) برای سنجش انعطاف پذیری شناختی، مقاومت در برابر تداخل محرکهای بیرونی، و توانایی بازداری کردن یک پاسخ کلامی غالب یا مسلط به کار می رود. عملکرد آزمودنی در سه تکلیف مورد مقایسه قرار می گیرد : خواندکلمات، نامیدن رنگها، و نامیدن کلمات رنگی، در تکلیف آخر، بیمار باید بجای خواندن کلمه رنگ جوهری را که کلمه با آن نوشته شده است(و با لغت مربوط به آن رنگ ناهماهنگ است) با حداکثر سرعت بگوید. در حال حاضر داده های هنجاری این آزمون برای سنین 7 تا 80 ساله موجود است هبن، میلبرگ (2002، ترجمه حق شناس، 1385).

در این پژوهش از آزمون کلاسیک استروپ استفاده شده. این آزمون سه مرحله دارد. مرحلۀ اول به صورت تصادفی اسم تعدادی رنگ می آید و آزمودنی باید با سرعت هر چه تمام تر و بدون اشتباه کلمات را بخواند. در مرحله دوم همان رنگها نقاشی می شوند و آزمودنی می بایست آنها را نام ببرد و در مرحلۀ سوم نام رنگهای آمده ولی کلمه رنگی که نوشته شده با خود رنگ فرق دارد (مثلاً آبی به رنگ سبز نوشته می شود). آزمودنی باید کلمات را نادیده گرفته و فقط رنگ را نام ببرد. (استروپ ، 1935). فاطمه قدیری و همکاران در سال 1385 ضریب بازآمایی برای زمان واکنش مرحله اول 6/0 و برای تعداد خطاهای همین مرحله 55/0 بدست آورند و در مرحله دوم آزمایش برای زمان واکنش ضریب پایایی 83/0 و برای تعداد خطاها ضریب 78/0 محاسبه گردید و در مرحله سوم ضریب پایایی برای زمان واکنش 97/0 و برای تعداد خطاها 79/0 بود.






"

مطالب دیگر:
📎تحقیق انواع نرم افزار های مهندسی عمران📎تحقیق نصف النهارها📎تحقیق نقش ورزش بر سلامتی انسان📎تحقیق وظایف حسابدار📎تحقیق وظایف پلیس در جامعه📎پاورپوینت بررسی آزمایش های كیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها📎پاورپوینت آشنایی با آنزیم ها📎پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن📎پاورپوینت بررسی آلاینده های مواد غذایی📎پاورپوینت بررسی اهمیت كنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده📎پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی📎پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهكارهای كنترل كمبود آنها📎پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP📎پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)📎پاورپوینت آشنایی با دیود و بررسی آن (همراه با مثالهای تشریحی)📎کتاب آموزش پاورپوینت 2013📎پیشینه و آثار تاریخی استان گلستان📎تحقیق انواع مانیتور و lcd📎تحقیق اتم📎تحقیق آثار و برکات صلوات📎تحقیق چگونگی رابطه بین دختر و پسر📎تحقیق ازدواج حضرت فاطمه و امام علی (ع)📎تحقیق در مورد استاندارد📎تحقیق استرس و علت آن📎تحقیق اطلاعاتی درباره NGT